همه چیز درباره معافیت مالیاتی کارگاه های تولیدی و شرایط آن

معافیت مالیاتی کارگاه های تولیدی

 

 

کشور ما به عنوان سومین تولید کننده صنایع دستی در جهان، در صدد حفظ این موفقیت است. بنابراین، تمامی کارگاه‌های تولیدی صنایع دستی که درآمد آن‌ها تا سقف 2 میلیارد ریال است، از پرداخت مالیات معاف هستند. اما اگر درآمد این کارگاه‌ها از این سقف بیشتر باشد، مالیات بر اساس مبلغ مازاد آن تعیین خواهد شد.

در حقیقت، معافیت مالیاتی فقط برای کارگاه‌های تولیدی این صنایع دستی تعیین شده است و فروشندگان و عرضه‌کنندگان این محصولات از این معافیت برخوردار نیستند. این معافیت به منظور افزایش انگیزه‌ی کاری هنرمندان و صنعتگران فعال در این زمینه بوده تا بتوانند به صورت گسترده در این صنعت فعالیت و سرمایه‌گذاری داشته باشند.

 

 

شرایط برخورداری از معافیت مالیاتی واحدهای تولیدی و معدنی در مناطق محروم و سایر مناطق چیست؟

قانونگذار شرایطی را برای معافیت مالیاتی واحدهای تولیدی در مناطق محروم قرار داده است. مهمترین این شرایط شامل موارد زیر است:

  • داشتن پروانه بهره‌برداری و یا قرارداد معتبر از مراکز مربوطه
  • استقرار محل شرکت تولیدی بسیار مهم است. مثلاً شرکت تولیدی نباید در فاصله 120 کیلومتری تهران و یا 30 کیلومتری مرکز بقیه استان‌ها باشد.
  • اظهار صادقانه میزان درآمد

واحدهای تولیدی حتماً باید در اظهارنامه میزان درآمد خود را به صورت شفاف بیان نمایند. در غیر این صورت نه تنها معاف از مالیات نمی‌شوند، بلکه جریمه نیز خواهند شد. پس واحدهای تولیدی باید تلاش کنند نهایت صداقت را با سازمان‌های مالیاتی داشته باشند.

 

 

 

 

پیشنهاد می کنیم، مقاله اظهارنامه گمرکی چیست را مطالعه کنید

 

 

 

معافیت مالیاتی کارگاه های تولیدی

 

میزان معافیت کارگاه های تولیدی و معدنی:

بر اساس قانون جدیدی که در اوایل سال ۹۵ تصویب شده، کارگاه‌های تولیدی و معدنی به مدت ۱۳ سال از پرداخت مالیات معاف هستند.

همچنین طبق این قانون، اشخاص حقوقی غیر دولتی که کارگاه‌های تولیدی خود را در مناطق کمتر توسعه یافته تمرکز داده‌اند، به مدت ۱۰ سال و در سایر مناطق به مدت ۵ سال از پرداخت مالیات معاف خواهند بود.

اگر این واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی کمتر توسعه یافته فعالیت کنند، به مدت ۱۳ سال و در سایر مناطق به مدت ۷ سال از پرداخت مالیات معاف خواهند بود.

برای استفاده از معافیت مالیاتی، واحدهای تولیدی ملزم به داشتن دفاتر قانونی، اسناد و مدارک هستند و باید اظهارنامه مالیاتی خود را در زمان مقرر به سازمان ارائه دهند. در اظهارنامه خود، واحدهای تولیدی باید درآمد حاصل از فروش خود را ذکر کنند و درآمد کتمان شده در اظهارنامه مشمول نرخ صفر درصد نمی‌باشد.

 

 

پیشنهاد می کنیم، مقاله اهمیت و ضرورت پرداخت مالیات را مطالعه کنید

>
آموزش صفر تا صد نرم افزار هلو
آموزش انواع ثبت های حسابداری
آموزش کاربرد اکسل در حسابداری
آموزش صفر تا صد نرم افزار رافع
آموزش حسابدار تا مدیر مالی

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید