ماده 134 قانون مالیات های مستقیم درباره چیست

ماده ۱۳۴ قانون مالیات های مستقیم درباره چیست

افراد جامعه از نظر شرایط اقتصادی فرهنگی اموزشی مذهبی و غیره در شرایط یکسان نیستند و اجرای قانون بدون توجه به شرایط متفاوت افراد کار نادرستی است و تبعات ناگواری مانند عدم استقرار عدالت اجتماعی را به همراه دارد.

قانون مالیات و معافیت های مالیاتی نیز از این امر مستثنی نیست و به خاطر برقراری عدالت در جامعه تمهیداتی برای گروه های مختلف جامعه در نظر گرفته است. یکی از این تمهیدات اعلام میزان معافیت های مالیاتی است. در هر کشوری به خاطر حمایت از صنایع نوپا، گروه ها و افراد آسیب دیده و مردمی که در مناطق محروم و مناطق خاص زندگی می کنند برخی معافیت های مالیاتی در نظر گرفته شده است. یکی از این معافیت های مالیاتی در آیین نامه اجرایی ماده 134 آمده است.

 

ماده یک:

الف – طبق ماده یک در جمله « مهد کودک ها در مناطق کمتر توسعه یافته » پیش از جمله، « مدرسه های ابتدایی » و حرف « و » پس از عبارت « فنی و حرفه ای » اضافه می شود. علاوه بر این عبارت « غیر انتفاعی – غیر دولتی » به جای واژه « غیر انتفاعی » و دو تبصره تحت عنوان تبصره های ۳ و ۴ به صورت ذیل به ماده اشاره شده اضافه می شود:

  • تبصره ۳ – مدرسه ها: بخش های آموزشی و تربیتی واجد مجوز از اداره های عالی مربوطه که تحصیلات رسمی از قبیل پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه، فنی و حرفه ای، پیش دانشگاهی و مدرسه های از راه دور هستند که طبق دوره ها و مقاطع آموزشی خدمات تحصیلی ارائه می کنند.
  • تبصره ۴ – سازمان های آموزشی عالی غیر انتفاعی – غیر دولتی، سازمان هایی هستند که مطابق جواز وزارت خانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اساسنامه بنیان گذاری سازمان های آموزش عالی غیر دولتی – غیر انتفاعی احداث شده و با برگزار کردن دوره های آموزشی، کارنامه های مورد تصدیق وزارت خانه های ذکر شده را در مراحل تحصیلی مختلف ارائه کند.

 

 

 

پیشنهاد می‌شود مقاله  امور مالیاتی را مطالعه کنید

 

 

 

ماده دو:

ب – نوشته ذیل تحت عنوان تبصره به ماده ۲ اضافه می شود:

تبصره: درآمد سازمان های مراقبت از هر نوع معلول ذهنی و حرکتی به ویژه افرادی که با اثر پسمان های روحی یا جسمی و یا هر دو به صورت دائمی گرفتار اختلال در سلامت و توانایی شده اند، از دادن مالیات عفو می شوند. برای مثال سالمندان مریض و دارای ناتوانی جسمی که از طریق کمیته پزشکی سازمان بهزیستی معلول تشخیص داده می شوند. هم چنین کسانی که به طور روزانه یا شبانه روزی از این افراد مراقبت می کنند یا سازمان هایی که با عرضه خدمات مانند خدمات آموزشی یا پزشکی و توان بخشی در درون سازمان یا فرستادن افراد دارای مهارت به مکان زندگی معلولین ناتوان، به این عزیزان کمک می کنند از دادن عوارض معاف می شوند.

 

ماده سه:

پ – در ماده ۳، گزاره « وزارت ورزش و جوانان » جانشین عبارت « اداره تربیت بدنی » شد و دو تبصره تحت عنوان تبصره های ۱ و ۲ به صورت ذیل به ماده ذکر شده اضافه و تبصره پیشین لغو گردید.

  • تبصره ۱ – درآمد سازمان ها و باشگاه های ورزشی دارای جواز از وزارت خانه های مربوطه، انتقال یا عوض کردن بازیکنان، فروختن وسایل حاوی نشان یا مشخصه های باشگاه یا مؤسسه ورزشی و اخذ هر نوع کمک آن ها از سازمان ها یا ادارات دولتی برای ارائه خدمات ورزشی، درآمد متاثر از فعالیت های ورزشی تفسیر می شود. دیگر فعالیت های باشگاه یا مؤسسه ذکر شده و هر نوع فعالیت ورزشی بدون مجوز، شامل عوارض خواهند بود.
  • تبصره ۲ – تمامی درآمدهای فدراسیون های جهانی و فدراسیون های ورزشی و انجمن ملی المپیک ناشی از برگزار کردن رقابت های ورزشی در کشور از معافیت درج شده در ماده ۳ برخوردار می باشند.

 

 

>
آموزش صفر تا صد نرم افزار هلو
آموزش انواع ثبت های حسابداری
آموزش کاربرد اکسل در حسابداری
آموزش صفر تا صد نرم افزار رافع
آموزش حسابدار تا مدیر مالی

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید