یک اقدام مهم در مسیر تشکیل پرونده مالیاتی

 

تمامی شرکت ها و اشخاص حقوقی مکلفند پس از تاسیس شرکت با مراجعه به اداره امور مالیاتی تشکیل پرونده مالیاتی بدهند و مالیات دو در هزار سرمایه شرکت را پرداخت کنند.طبق مقررات مربوطه، شرکت تا 2 ماه پس از تاسیس مکلف به تشکیل پرونده دارایی و پرداخت مالیات سرمایه می باشد. 

هر شرکتی برای شروع فعالیت خود لازم است تا یکسری اقدامات قانونی را انجام دهد. اقداماتی  که شرکت بدون آن هویت اصلی خود را پیدا نخواهد کرد. شرکتها تا دوماه بعد از تاسیس مکلف هستند تا به تشکیل پرونده مالیاتی اقدام نمایند. اگر شرکت ثبت و تاسیس شد بلافاصله باید  پرونده مالیتی را در یکی از حوزه های نزدیک به محل شرکت تشکیل دهد. بعد از اینکه مراحل تشکیل پرونده مالیاتی انجام شد باید کد اقتصادی دریافت شود. چرا که اگر شرکت کد اقتصادی نداشته باشد انجام فعالیتهای عادی شرکت با مشکل مواجه می شود.

شرکت در صورتی می تواند به انجام فعالیت مبادرت نماید که کد اقتصادی داشته باشد. هر فعالیتی بدون کد اقتصادی فاقد اعتبار قانونی بوده و در ادامه با جرائم قانونی مواجه می شود. اگر شرکتی فاقد پرونده مالیاتی باشد نمی تواند اظهارنامه مالیاتی ارائه کند و همچنین عدم ارسال اظهارنامه نیز برای شرکت هیچ اعتباری را رقم نخواهد زد.

 

 

 

پیشنهاد می‌شود مقاله تشکیل پرونده مالیاتی را مطالعه کنید

 

 

 

 

چرخه تشکیل پرونده:

  • تاسیس و ثبت شرکت
  • تشکیل پرونده
  • دریافت کد اقتصادی
  • انجام فعالیت ها
  • ارائه اظهارنامه
  • عدم مشمولیت جرایم مالیاتی
  • تشکیل پرونده مالیات بر ارزش افزوده

 

این چرخه این موضوع را تشریح می کند که شرکت در زمانی که تشکیل خواهد شد باید اقدامات مربوط به تشکیل پرونده مالیاتی را انجام دهد و پس از آن کد اقتصادی را دریافت نماید تا مجوز انجام فعالیت را دریافت نماید. در صورتی که این مراحل انجام نشود امکان ارائه اظهارنامه وجود نخواهد داشت و به دنبال آن جریمه های مالیاتی را نیز تقبل نخواهد کرد. در ادامه هم لازم است تا به حوزه مالیات بر ارزش افزوده رفته و پرونده مالیات بر ارزش افزوده خود را نیز تکمیل نماید.

 

یک نکته مهم:

یکی از مدارک مهم درخواست شده توسط دارایی، اجاره نامه یا سند مالکیت ملک  مورد نظر شرکت می باشد. تنظیم سند این ملک باید حتما در دفتر اسناد رسمی شکل گرفته باشد و دارای هلوگرام و کد رهگیری ثبت املاک باشد.

آشنایی با این موارد جزئی هنوز برای برخی از حسابداران عزیز با ابهامات زیادی همراه است. استفاده از این اطلاعات موجب می شود تا سطح علمی و جایگاه شغلی شما افزایش یابد.

>

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش