به همان نسبت که مدیر ناموفق بودن کار سختی نیست یک مدیر موفق بودن بودن هم کار چندان سختی نیست. شما می توانید یک مدیر موفق باشید و به رازهای یک مدیر موفق به راحتی پی ببرید به شرطی که یک سری تکنیک های ساده را بدانید و بدون هیچ اما و اگر بپذیرید و به آن عمل کنید. مدیریت یک هنر است و مدیر یک مجموعه یک هنرمند است که با مهارت و چیره دستی هرچه بیشتر می بایست به اداره امور بپردازد.
با الی گشت همراه باشید تا رازهایی از یک مدیر موفق را با شما در میان بگذاریم تا شما هم اگر مدیر یک سازمان، یک اداره، یک مجموعه و یا حتی یک بخش کوچک هستید، یا اینکه روزی روزگاری خواستید در این جایگاه قرار بگیرید بدانید چگونه به بهترین شکل ممکن از پس مسئولیت های خود برآمده و به عنوان یک مدیر نمونه و موفق به خود افتخار کنید و رازهای یک مدیر موفق را به دیگران آموزش دهید. مدیر بودن سخت نیست اما مدیر خوب و موفق بودن نیز آسان نیست برای اینکه بتوانید بهترین مدیر باشید باید بهتر کارهای ممکن را انجام دهید.
مدیریت:
انسان برای اینکه مورد پذیرش و ستایش دیگران قرار گیرد در تلاش است تا استعدادهای درونی خود را شکوفا کند. هر فردی تا سنی خاص هنوز نمیداند که در چه موردی مهارت بیشتری دارد و در کدام مورد کمتر تسلط دارد برای همین می کوشد تا خود را بشناسد. و این بهترین شیوه برای ورود به دنیای ارتباطات است. درواقع آدمی برای شناخت دیگران اول باید خود را بشناشد.
مدیر بودن یک استعداد نهفته است که در درون تمام ما وجود دارد ولی برخی توانایی بیشتری برای بروز این استعداد دارند. و به همین دلیل است که حرفه مدیریت ایجاد و افراد زیادی را به خود جذب کرده است. در ادامه این پست مطالب و راه کارهایی را برای شما دوستان قرار میدهیم که در دنیای واقعی از آن راهکارهای مدیریتی یاد میشود. به کارگیری این راهکارها برای اجرای مدیریتی موفق بسیار تاثیر گذار است.
رهبری یک مجموعه ترکیبی از سیاست و شخصیت است. مدیری که سیاستمدارانه رفتار میکند اگر دارای شخصیتی رئوف باشد به طوری که در کار دلسوزی بیش از حد از خود نشان دهد موفق نخواهد شد. چرا که زیر دستان بعد از مدتی از مهربانیش سوء استفاده خواهند کرد. در طرف مقابل، عکس قضیه نیز باعث عدم موفقیت خواهد بود. مدیری را فرض کنید خشن و عصبی، به طوری که با زیردستان اعم از خانم و آقا یا جوان و مسن رابطه ی ارباب رعیتی عهد قجر را پیاده نموده است. آیا به نظر شما چنین مدیری موفق خواهد بود؟ سیاست و اخلاق توام باهم اثربخش است. اما اخلاق بسیار مهم است به قدری که کفه ترازوی شخصیت به سیاست سنگینی میکند.
مورد بعدی نشاط و انرژی بالاست. هر فردی که به دنبال کار و شغل مناسبی میگردد اگر در روزهای ابتدایی تنها هدفش کسب درآمد باشد اما به مرور زمان درآمدعنصری تکراری خواهد شد و انگیزه های فردی دیگری جایگزین آن میشود. شاید بتوان ارتقای شغلی و افزایش جایگاه اجتماعی را مثال زد. اینهاست که در فرد شور و نشاط را ایجاد میکند و انگیزه برای فعالیتی بیشتر به آو خواهد داد. اما این موضوع از منظر نیروی کار است. به نظر شما نشاط در مدیریت چگونه باید نمایش داده شود؟ اگر مدیر این طراوت و نشاط را به محیط کار منتقل کند تاثیری دوچندان خواهد داشت. مدیریت یعنی ترکیب سیاست و شادابی و خلقی نیکو که راه موفقیت را همانند جاده ایی برف زده قبل از اینکه سردی جاده کارکنان را یخ زده کند، باز خواهد کرد.
توجه به موقعیت حاضر، قدرتی در ارتباط دارد که وصف ناشدنیست. مدیری را تصور کنید که هیچ تایم آزادی ندارد به قدری مشغله دارد که حتی فرصت برخواستن رفع خستگی برایش پیش نمی آید. این مدیر زمانی که کارمند یا ارباب رجوع به او مراجعه میکند و درخواستی دارد( اعم از کاری یا شخصی) بدون توجه به او پاسخگوی اوست. چه احساسی به شما دست میدهد؟ درست است که مدیر به علت حجم بالای کارهایش فرصت نکرد در همان چند دقیقه به فرد مراجعه کننده توجه کند اما تاثیر منفی متاثر از این رفتار به سختی قابل پاک شدن است.
مثال ساده ایی برای درک این مورد بیان میکنم. در طول زندگی هر انسان عادی ، حداقل در جامعه ما، شاید تعداد ملاقات با رییس جمهور و یا فرد برجسته کشوری بسیار کم پیش آید، برای چنین ملاقاتی برنامه ریزی های بسیاری انجام میدهیم. در صورتی ملاقات برای ما خوشایند و لذت بخش خواهد بود که آن شخصیت به ما توجه کند و سخنان ما را با دقت بالایی پذیرا باشد نه اینکه سرش به کار خود باشد و ماهم صرفا حرفی بزنیم. یکی از اساسی ترین احتیاجات انسان، نیاز به درک کردن و درک شدن از سوی دیگران است. پس توجه برای مدیریت یک ابزار موفقیت است. توجهی که با درک بالا همراه باشد. به نظرم در هر موقعیتی که قرار دارید سعی کنید قبل از اینکه توقعی برایتان ایجاد شود خود را در موقعیت قرار دهید. قبل از اینکه توقع داشته باشید درک تان کنند شما آنها را درک کنید.
پیشنهاد میشود مقاله چگونه حسابدار موفق شویم را مطالعه کنید
داشتن اعتماد به نفس، مطالعات فراوان، صبور بودن، داشتن روحیه رهبری، متمرکز بودن بر روی اهداف رتبه بندی شده، انعطاف پذیر بودن و روحیه کار تیمی داشتن از دیگر ویژگی های یک مدیر موفق است. اگر قصد این را دارید از راه های تازه برای تغییر محیط کاری خود استفاده کنید.اگر مدتیست انگیزه کار کارکنانتان از بین رفته است؟ اگر بازدهی کاهش یافته لازم نیست کارکنان را مورد بازبینی دائم قرار دهید. تغیر در سیستم مدیریتی تاثیر روزافزونی در روند پیشرفت شرکت دارد. تا اینکه بخواهید از کارکنان شروع کنید.